Masturbarea dauneaza ?

Masturbarea consta in stimularea organelor genitale pana la atingerea orgasmului. Este o modalitate solitara de a te elibera de tensiunea sexuala acumulata , un mod de a te cunoaste mai bine , de a te descoperi . 

Sexul solitar este o practica veche , foarte des intalnita chiar si in prezent , la ambele sexe. Studiile arata ca aproximativ 90 % dintre barbati si 60% dintre femei se masturbeaza , chiar daca vorbim de persoane casatorite sau care formeaza un cuplu .

Te poti mangaia singur , sau iti poti masturba partenerul , in cadrul actului sexual , pe post de preludiu si nu numai . 

Multa lume , inca mai considera aceasta practica ca fiind ceva rusinos , pervers sau bolnav. Multi o practica dar nu o recunosc , o neaga cu desavarsire . 

Tu te masturbezi ? 

Dauneaza masturbarea ? trupului sau mintii ? Raspunsul este NU ! 

Exista unele sanse , la cei care se masturbeaza in exces , (de regula la virgini in perioada postpubertara) ca penisul lor sa se curbeze usor , dar odata cu inceperea vietii sexuale , acea curbura se corecteaza (mai mult sau mai putin…) 

Prin masturbare , barbatul invata sa isi controleze orgasmul , se poate evita astfel ejacularea precoce , iar femeia care poate sa atinga orgasmul prin masturbare , atunci poate atinge orgasmul si alaturi de partenerul sau. 

Masturbarea este mult inferioara actului sexual , deoarece intr-un act sexual intra in joc mult mai multi stimuli decat atunci cand te mangai singur si anume :  vazul , auzul , mirosul (sa nu uitam ca alchimia joaca un rol foarte decisiv in cadrul acuplarii ) , nimic nu se compara cu atingerea fina a partenerului , mirosul lui , respiratia sacadata si gemetele de placere. 

Chiar daca nu dauneaza sanatatii si recunoscand efectele ei “benefice“ sa spunem , totusi masturbarea nu trebuie sa inlocuiasca actul sexual sau viata de cuplu . 

Cu drag , Doctor Love.

7 Răspunsuri

  1. Sincer , cred ca mai mult din 60% din femei doar ca nu recunosc!

  2. doctor love te rog ajuta-ma.am inceput sa ma masturbez pe la 11ani si 6luni dar foarte excesiv de 2-3-4 ori pe zi pana la 12 si 9luni.acum la 13ani si 3luni nu ma mai masturbez nici de cum dar noaptea cand am un vis erotic ejaculez in somn si dimineata ma trezesc “ud” de sperma in pantaloni.este foate nasol si ma urinez cu un jet gros si simt cum ramane pe “teava” pipi.te rog mault ajuta-ma!e-mail: bgdbt2008@yahoo.com

  3. david97, te sfatuiesc sa o visezi pe mama ta in fiecare noapte si garantat nu te vei mai trezi plin de sperma.

  4. daca nu mai ai material de laba, intra aici : http://babe4you.wordpress.com. Masturbare placuta !

Lasă un răspuns

Completeaza detaliile de mai jos sau apasa click pe una din imagini pentru a te loga:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Schimbă )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Schimbă )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Schimbă )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Schimbă )

Connecting to %s

Urmărește

Get every new post delivered to your Inbox.

%d bloggers like this: