Voi femeile mimati orgasmul ?

 

Va invit sa discutam un pic despre orgasm , si anume daca si de ce mimeaza femeia orgasmul.

Acest articol  este dedicat in exclusivitate femeilor , insa nu excludem si puncte de vedere masculine !

Dupa parerea mea , motivele pentru care femeia face acest lucru , sunt relativ putine si anume ori este obosita/plictisita si vrea sa scape repede de actul sexual (adica de fraier) , ori nu vrea sa isi faca partenerul sa se simta prost (adica asa cum este , pentru ca daca nu ar fi asa , nu ar mai fi nevoie ca ea sa mimeze , sa se prefaca ) ; cea din urma varianta fiind total eronata….

Tu te-ai prefacut vreodata ca ai avut orgasm ? care au fost motivele ?

Daca te aflii intr-o relatie de scurta durata , un sex pe bani sau oricare alt interes si ca atare nu pui prea mult prêt pe actul sexual in sine sau pe partener , te inteleg sa mimezi orgasmul , scapi repede de `problema` si de maimutoi.

Dar daca te aflii intr-o relatie de lunga durata , bazata pe dragoste si „nu vrei sa iti faci partenerul sa se simta prost„ , aici gresesti enorm pentru ca nu faci altceva decat sa te minti pe tine insati si sa te alegi ori de cate ori o faci , cu dureri de cap si nu numai …..

Preferi sa pastrezi un zid fals de satisfactie sexuala in loc sa comunici cu partenerul sa-l inveti cum sa te descopere ,  sa-i spui ce anume iti place si ce nu astfel incat , impreuna sa ajungeti pe cele mai inalte culmi ale placerii . Daca el se conformeaza , inseamna ca intr-adevar te iubeste , daca nu se conformeaza si ramane acelas nesimtit , egoist si insensibil la trairile tale , inseamna ca nu te merita , este o incompatibilitate intre voi , nu exista comunicare sau cu totul alte cauze.

Doresti sa ai langa tine un barbat alaturi de care sa mimezi orgasmul ? sau unul alaturi de care sa simti intr-adevar acea explozie minunata de placere , descatusare , flux de energie , activitate hormonala si tot ceea ce decurge in urma orgasmului ?

Pe curand !

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: