Sex pe ciclu ?

Bun gasit dragi cititori . Fiecare dintre noi a facut cel putin odata  , sex pe ciclu , macar de curiozitate , sau fiind prea pofticiosi , macar asa la inceputul sau  sfarsitul perioadei menstruale….

La unele cupluri , sexul in timpul menstruatiei , este un lucru normal  , totusi astfel de cazuri sunt destul de rare .

Pentru majoritatea dintre noi , acest lucru ramane ceva tabu , ceva murdar , dezgustator  si periculos . E drept ca pe ciclu , femeia este mai lubrefiata decat normal , dar totusi  riscul contactarii BTS este mai ridicat deoarece sangele este un mediu propice dezvoltarii microbilor. 

Sexul in perioada menstruatiei , ar putea fi satisfacator deoarece femeile sunt mai excitate in acele zile , excluzand momentele cand au dureri si nici nu se poate pomeni de sex . . . cu toate ca se spune ca sexul in acele zile „sangerande„ , atenueaza durerile mesntruale  , acum depinde de la om la om .

De regula sexul pe ciclu se face sub dus , pentru a scapa de stresul prosopului de sub ea  , de faptul ca murdariti asternuturile de sange , plus ca este indicat folosirea unui prezervativ pentru a evita orice fel de probleme . Deasemenea daca nu rezistati tentatiei , este recomandat sa o faceti in prima zi de ciclu sau in ultima de exemplu , pentru ca fluxul de sange sa fie cat mai redus.

Una peste alta , eu nu va recomand astfel de `activitati` , este de preferat sa asteptati sa treaca perioada menstruatiei , sa lasati femeia sa se `curete` cat timp este pe ciclu , daca totusi  sunteti infierbantat , si va aflati intr-o relatie stabila si nu numai , partenera va poate `racori` cu un sex oral sau eventual un dus rece .

Pe curand , Doctor Love.

Un răspuns

  1. Super.articol

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: